Maszturbálásnàl véreztem. Mitől lehetett? SOS
Figyelt kérdés
Már hónapok óta van barna folyásom maszturbáció után. Voltam nőgyógyásznál is. Vett kenetet, vért, ultrahangot csinált, de nem talált semmit. Fogamzásgátlót írt fel, mert elvileg a hormonjaim miatt volt ez a barna folyás. NADE most maszturbáltam ( egy erre alkalmas egyenes alakú nem vastag, folyékony ragasztóval szoktam) MINDIG fertőtlenitem. A folyekony ragasztó pedig NEM tud ki folyni. Évek óta ezzel csinálom. Szeretem kicsit durvábban. Mindig a jól eső részt “bökdösöm” erőteljesen. Nem tudom, hogy az a G-Pont e vagy a méhem. Mert ha a méhem akkor megmagyarázza miért vérzem. + Annál tovább nem megy.. de lehet ha még erősebben csinálnám menne. De max 5-7 cm re van feltolva. De jó érzés bökdösni szóval nem tudom... tiszta barna lett az ágyam ... szerintetek vissza menjek a nőgyógyászhoz(?) Még szűz vagyok. Vagy arra ia gondoltam, hogy át szakadt a szűzhártyám és emiatt vérzek. Mert olvastam, hogy van akinek több időbe telik mire átszakad. Így már félek maszturbálni.2021. márc. 31. 23:15
1/10 anonim válasza:
A fogamzásgátló szedése is okozhat barnás folyást.
2/10 A kérdező kommentje:
Miért függne attól, hogy hány éves vagyok... ne erre verd ki kérlek. Elmúltam 18 nyugi
2021. márc. 31. 23:20
3/10 anonim válasza:
Ha fel van tolva 7 centire akkor a szűzhártyád már valszeg nincs meg
4/10 A kérdező kommentje:
+ tudom, hogy okozhat barnás folyást de ez mindig akkor van mikor erőteljesebben csinálom és közvetlen a maszturbáció után
2021. márc. 31. 23:22
5/10 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom, hogy össze törtem az álmod.
2021. márc. 31. 23:24
6/10 anonim válasza:
Szűzhártyád már nincs, de sz'tem elég kevés pasi van aki felismerné meg gondolom nem fognak alulról skibuzni és keresni a szűz hártyádat mint a múlt századi javasasszonyok.
Nem a méhed bököd, s nem is a méhszájt mert azt észrevennéd - azzal hogy fájna.
A folyásod szimpla barnázás, csak a maszti miatt egyben folyik ki és nem lassacskán szivárog.
Csináld nyugodtan, de mondjuk ragasztós flakon helyett beszerezhetnél egy vibrit azzal kellemesebb lesz.
7/10 anonim válasza:
Amugy is lenne folyasod, de ahelyett, hogy szivarogna, egyben jon.
8/10 anonim válasza:
Nemibetegség tünete is lehet. Az a 'sima' kenetből nem derül ki, célirányos vizsgálat kell.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Nagyon nem érdekel ha jövendőbelim esetleg felismerné. Az ilyen dolgok hidegen hagynak. Csak nagyon megijedtem, mert van hogy maszturbáció után hetekig még barna folyásom van és ja. De most akkor megnyugodtam köszönöm.
2021. ápr. 1. 09:39
10/10 anonim válasza:
Csináld még durvábban, fog az javulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!