Miert kapom vissza a hüvelygombát menstruáció alatt?
Figyelt kérdés
Voltam nőgyógyásznál felirta a Fluconazole-Q Pharma nevezetű tablettát az első szem után 1-2 nap mulva minden rendben volt, utana nemsoká megjött a menstruációm és újból visszajött a viszketés...A második tablettát is beszedtem, viszont nem úgy tűnik hogy javulna a dolog. Járt már valaki hasonló cipőben? Nektek mi vált be? Régóta küzdök vele sima gombás fertőzés, de egyszerűen nem múlik és nem értem hogy miért.2021. márc. 31. 15:03
1/4 anonim válasza:
Ha mindig menstruáció után jön vissza akkor ebben kell keresni az okot.
Mit szoktál használni? Betét, tampon? Lehetséges hogy ez okoz neked fertőzést, vagy nem cserélsz olyan gyakran mint amennyiszer kéne
2/4 anonim válasza:
Mert nincs kikezelve rendesen és menszesz alatt amzgy is felborul a ph.
Olvass utána a teafaolajnak gombára és bakteriàlis fertőzésre
3/4 A kérdező kommentje:
Tampont használok, de lehet legközelebb váltani fogok. A grapefruit cseppet találtam most azt tesztelem,remélhetőleg segít.
2021. ápr. 2. 11:03
4/4 anonim válasza:
Règen tampont hasznàltam, sokszor Volt hüvelygombàm.
Aztàn kipróbàltam az intim tölcsèrt. Esküszöm azóta kb 2 éve nem Volt hüvelygombám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!