Hüvelygomba menstruáció előtt?
Szóval, tegnap óta érzem a diszkomfort érzetet ott lent, nem mondanám, hogy túlságosan viszket, de elég piros, időnként viszketget, és erős diszkomfort érzetem van, ezért tegnap este feltettem egy Micovag kúpot. Ezt már többször használtam megelőzésre, illetve kiegészítő kúraként. Hüvelygombám is volt már, én a Pevaryl Ladyt szoktam rá használni, csakhogy most az ünnep miatt ezt nem tudom beszerezni hétfőnél előbb. Tudom, van ügyeletes gyógyszertár, de egyrészt falun élek, másrészt nem tudok most szerezni 2 napig, ennyi a lényeg!
Addig is mit tehetek, hogy ne legyen rosszabb? Micovag kúp elegendő? Van még Canesten krémem, bár én azt nem nagyon szoktam hasznalni rá.
A másik gondom meg az, hogy oké, hogy hétfőn tudnék szerezni rendes kúpot rá, de pont kb hétfő-szerdára várom a mensimet, tehát mégha el is tudnam kezdeni a kúrát, nem igazán tudnám befejezni, úgy meg semmi értelme, csak pénzkidobás.
Mit lehet tenni ebben az esetben orvos nélkül? Voltam mar ilyennek dokinál régebben, azóta meg ugyanazta cuccot veszem rá ha ilyen van, mint amit ő írt fel, csak ez recept nélküli! :)
Menstruáció alatt gondolom amúgy sincs mást tenni, mint megvárni a végét, s aztán kezelni. De mensi alatt szerintem ez 5x ilyen rossz mint most. Tanácstalan vagyok, bár nem elviselhetetlen, de a Micovag is jobb mint a semmi, csak szerintem az nem fogja megoldani a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!