Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fürdés után ürülhet a vaginábó...

Fürdés után ürülhet a vaginából víz?

Figyelt kérdés
Szóval fürödtem meleg vízben és amikor kiszálltam valami elkezdett folyni 2-szer jött ki valamennyi lefojt a lábamon de színtelen volt és szaga sem volt. Lehet csak víz? Még sosem tapasztaltam ilyet. A melleim fájnak tehát lassan menstruálni fogok az is lehet amiatt? Valakinek tapasztalat?

2021. márc. 30. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

Ha nő lennél tudnád elvileg hogy nem megy a vaginába víz.

Régen feltett egy pali egy kérdést, a nők szétoltották hogy ilyet mer kérdezni...

Lehet nem kérdezett hülyeséget?

2021. márc. 30. 23:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Az is lehet fehérfolyas volt csak pont akkor jött?

Mert az szokott lenni bugyiban látom meg tisztasági betéten is szoktam. Azt érzem néha hogy na most jött kicsi, de azt fehérfojásnak gondolom.

2021. márc. 30. 23:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor viszont folyás ha nyilván víz nem lehet de mi okozhatja?
2021. márc. 30. 23:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Annyival kiegészíteném, hogy a kérdésem megnéztem és ott lent a kisajkakat széthúzva a vagina bejáratnál is olyan fehér dolog van rajta. Lehet a fehér folyás miatt? Illetve azért mert meg fog jönni vagy más lenne?
2021. márc. 30. 23:42
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
Egy képpel illusztrálod kérdező?
2021. márc. 30. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért, mert hamarosan menstruálni fogsz. Ez minden nőnek szokott lenni, nekem is. Bár a vaginámból nem szokott víz folyni.
2021. márc. 31. 09:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
De, bizony felmegy a víz, ugyanígy levegő is tud a hüvelybe jutni.
2021. márc. 31. 11:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ugyanez van néha, ha kádban fürdök. Szerintem ez normális. Valószínűleg fehér folyás, csak ez vizesebb állagú (egész hónapban változik az állaga).
2021. márc. 31. 12:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!