A mellméretemnek nem ekkorának kellene lennie?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A családom női tagjainál - mindkét szülőm felől - jellemzően minimum B, de inkább C kosaras mellek vannak.
18 vagyok, de nekem ehhez képest sokkal kisebb a mellem, nem vagyok lapos, de a kosaram bőven az A kategóriába esik.
Mitől lehet ez szerintetek?
2021. márc. 25. 14:08
1/8 anonim válasza:
A genetika nem olyan, mint az egyszeregy.
2/8 anonim válasza:
Kis korodtól kezdve, idáig hogyan táplálkoztál? Rendesen ettél?
Én azt hallottam, hogy aki nem eszik rendesen, annak nem biztos, hogy nagyra nő.
3/8 A kérdező kommentje:
Rendesen ettem, nem volt semmi táplálkozási zavarom. Néha fogyózom, de akkor sem éheztetem magam, eszem rendesen.
2021. márc. 25. 14:33
4/8 anonim válasza:
Talán valamelyik távolabbi rokonodra "hasonlítasz". Nálam pont ugyanez van, kb. mindenki nagymellű, csak én nem. De egyszer a nagymamám mutatott egy fényképet a testvéréről, aki az 50-es években halt meg és pont olyan alakja volt, mint nekem.
5/8 Szabó Éva Györgyi válasza:
Akinek kisebb a melle, ugyanolyan szép és értékes ember! :)
7/8 anonim válasza:
Az A meg a B igazából nem nagy különbség. Simán lehet, hogy a rokonaidnak pl a terhesség miatt lett nagyobb, egy kosárnyit sok nőnek növekszik. De van, akinek többet is és az is lehet, hogy ennyi idősen vékonyak voltak, később meg a hízással nőtt a mellük is.
8/8 anonim válasza:
Előző vagyok, anyukám pl a testvérem születése előtt A kosaras volt. Szülés után lett B, az meg is maradt neki sokáig, de nagyon meghízott, most 60 évesen 90F-95E méretet hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!