Árthatok azzal, hogy ha minden nap leborotválom ott lent?
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 06:19
1/11 anonim válasza:
Ártani nem ártasz. Azért figyeld a bőrödet, ott érzékenyebb, és ha kipattogzik, akkor pihentesd. Vannak hűsítő krémek is forgalomban.
2/11 anonim válasza:
22 éve borotválom mindennap és semmi bajom.
38F
4/11 anonim válasza:
Nem, csak tiszta kézzel és tiszta borotvával nyúlj hozzá.
6/11 anonim válasza:
Nem sok értelme mindennap mert van egy természetes védekező rendszere a bőrnek és a szőrzet (persze nem dzsumbuj de mininmális)védi a nemi szervet a fertőzésektől.De így hogy mindennap leszeded jobban ki vagy téve a különböző fertőzéseknek főleg ha nő vagy
7/11 anonim válasza:
En husz eve borotvalom es teljesen rendben van minden. Most ha valaki ezt lepontozza, az tudathasadasos.
9/11 anonim válasza:
Pedig tényleg szőröseb egészségesebb, nekem 6nőgyógyász is ezt mondta életem során. Valamelyik szerint azért, mert védelmet képez a végbél és hüvely között, más szerint meg a borotva táptalaj a kórokozóknak, meg megbontja a természetes közeget.
Én már váltok trimmelésre.
10/11 anonim válasza:
9es véleményét osztom. Nekem is több doki mondta. Én csak vágni szoktam rövidre, miota volt condylomám pláne nem borotválok.
Volt itt egy nő gyk.n, aki mindig viszketett és borotválás után gombás tünetei voltak. Eree írtam hogy csak vágja, de leponzoztak..
Egyébként a gyakori borotvàlástol kipattoghatsz, (szőrtüszőgyulladás) ami nagyon viszket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!