Leborotváltam ott lemt, de folyton véresre kidörzsölődik. Mitől?
Figyelt kérdés
Megfogaftam, hogy akint lesz barátom leborotválom, ot lent, a szemerem dombon kivul mindent. De ott ahol a ket szemérem ajkak osszeérnek, mindig véres. A bugyim is folyton az lesz. De nem olyan a vér mint mensikor hanem mintha így sűrű fehér folyással keveredne. Bár még nem terveztem semmit a barátommal, de így nem is tudok..
18L
2019. okt. 14. 23:06
1/5 anonim válasza:
Folyással keveredve? Akkor az a hüvelyedből jön, vagy hogy érted?
2/5 anonim válasza:
Hát ez elég fura... mármint a hüvelyedből jön, vagy szeméremajak mellett gennyedzik? Ott is borotválod?
Viszket/éget/fáj, kellemetlen szagú? Ha nem borotválsz, akkor nincs ilyen?
Lehet rossz a borotvahab, nem volt steril a borotva, nem pamut az alsóneműd...
3/5 A kérdező kommentje:
Amig nem borotváltam, semmi ilyen probléma nem volt :/
2019. okt. 15. 05:37
4/5 anonim válasza:
Ha borotválod akkor panasz van, ha nem borotválod akkor nincs. A józan paraszti ész azt diktálja ilynkor, hogy ne borováld. Vagy más szőrtelenítási módot kell keresni, vagy nőgyógyászt.
5/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy gyantázom, mint minden mást, de nem tudom milyen gyanta van oda.
2019. okt. 15. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!