COVID és menstruacio? Lehet összefüggés?
Figyelt kérdés
Március 6-én voltam együtt a barátommal, védekeztunk. nem volt semmi gond. Marcius 7-én este rosszul voltam, tipikus covidos tünetek, az is voltam.. vagyok.. akkor voltak az első tuneteim. Március 16-an kelett volna megjonnie, de sehol semmi. Lehet összefüggés, hogy bekavart a betegseg? Sok C vitamint szedtem, ittam is, meg Aspirint.. Mit tennének a helyemben? Mivel anya is covidos, karantenban vagyok március 26-ig.2021. márc. 20. 11:05
11/16 anonim válasza:
Szia!Nem tudsz valakit megkérni hogy vegyen 1 tesztet és tegye le az ajtó elé?
12/16 anonim válasza:
Szerintem valószínűbb, hogy a betegség megterheli a szervezeted és csak azért késik. De azért jó lenne szerezned egy tesztet, mert ha mégis baba (pl gáz volt az óvszerrel de nem vettétek észre), akkor derüljön ki mielőbb.
13/16 anonim válasza:
Nekem betegség miatt szokott csúszni.
14/16 A kérdező kommentje:
Negatív a tesztem. A terhességi.. Tegnap viszont csináltak gyors tesztet, munkába visszamentel miatt. Az negatív volt.. vettek PCRt, az meg pozitív lett.
2021. márc. 21. 21:30
15/16 A kérdező kommentje:
Menstruacio pedig sehol, már kezd idegesíteni :(
2021. márc. 21. 21:31
16/16 anonim válasza:
Nekem Covid alatt sem volt baj a mensimmel,minden a megszokott volt néha hamarabb, néha később jott 4 nappal,mint 28 nap ,mint általában. (nem szedek semmit). néha megesett ,hogy 1-2 hetet is néha csúszott. szerintem ez természetes és ha nagyon stresszelsz akkor meg csak még jobban csúszik. nyugodj megy teszted negatív, vedekeztetekm jönni fog majd:) ha viszont nem jönne mondjuk egy hónapig vagy ez gyakori lenne, akkor azért menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!