Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs ciklussal a...

Menstruációs ciklussal a nyirokcsomók összefüggésben állnak?

Figyelt kérdés

Nem találtam erre vonatkozóan semmit, a ciklussal állhat összefüggésben a hónalji nyirokcsomók duzzadása?

Pont peteérésem van, nem fáj, viszont duzzadt.

Előző menstruációmnál viszont közvetlen mielőtt megjött fájdogált, nem nagyon de bele-bele nyomott néha egyet kettőt.

Természetesen voltam ultrahangon, reaktív nyirokcsomóknak írták le.

Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy ezekkel a hormonális változásokkal amik végbemennek peteéréskor illetve közvetlen menstruáció előtt és alatt, összefügghet-e?

2020. júl. 3. 21:43
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy peteéréskor és menstruáció előtt a mellem is szokott fájdogálni, viszont uh szerint az is rendben
2020. júl. 3. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
A nyirokcsomóid miatt menj tovább, ne állj meg ennyinél.
2020. júl. 3. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Összefügg persze, nincs nekem se semmu bajom a nyirokcsomóimmal, ez normális főleg menzesz környékén. Nyirokcsomó duzzanat, mell fájás, mell feszülés.

Én borotválkozni nem is tudok olyankor, csak nagyon óvatosan, az első 2 napban szokott csak fájni.

2020. júl. 3. 22:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Azota voltam egy harmadik radiologusnal, aki azt mondta hogy a cm- meghatarozasanal nem az elso hanem a masodik ertek a meghatarozo. Tehat ha valakinek van egy 32x9-es nyirokcsomoja akkor nem a 32, hanem a masodik ertek, a 9 a meghatarozo.

Megnezte, a jobb oldali nekem csokkent 2 mm-t, igy 5 mm, a baloldali pedig 7 mm, azt mondta hogy gyonyoru reaktiv nyirokcsomo, latszik teljesen a veraram, minden szep.

Elegge megnyugtatott.

Azt mondta hogy barmilyen apro serulesnel kepesek virusok,bakteriumok, stb belepni es ezek okozhatnak megnagyobbodast.

Azt mondta ne is nezegessem, valoszinu nem is fog elmulni, hanem megmarad mivel a reaktiv nyirokcsomok altalaban eletunk vegeig megmaradnak.

2020. júl. 6. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát jahh, megszoktak maradni azok...........
2020. júl. 6. 22:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Menstruációs ciklussal minden összefüggésben áll! Komolyan a hasmenéstől kezdve, a nyirokcsomókig. Semmi baj! Nyugi :)
2020. júl. 8. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!