Menstruációs ciklus 32. napján vagyok, nem jött még meg. Múlt hónapban 18. napra jött meg, előtte hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Lehet összefüggésben a kettő?
Hozzátenném még azt, hogy végig óvszerrel védekeztünk a párommal szóval nem hinném, hogy terhes vagyok.
Régebben mindig 28-30 napra jött meg, fogamzásgátlóval pontosan 24-re.
Múlt hónapban a 18-napos ciklus megzavarhatta a rendszeremet?
Az, hogy a fogamzásgátló beállította a megvonásos vérzésedet, az semmit nem jelent, ciklikusan szedett gyógyszerről van szó, persze hogy szabályos a vérzés megjelenése. (Egyébként emiatt pedig furcsa nekem, hogy 24 naponta kezdtél vérezni. Nem 28 napos gyógyszered volt?)
Néhány hónap alatt valószínűleg rendszereződni fog a természetes ciklusod. Most jó ideig ki volt ütve, nem csoda, hogy még szabálytalan.
Bocsánat, tényleg 28napos volt, elírtam. Egyébként az elmúlt 1 évben volt hogy többször abbahagytam és újra elkezdtem pár hónapra, akkor sosem volt ilyen gondom.
Idén volt 5.éve hogy szedtem.
Úgy tudom nem igazán ajánlott ilyen sűrűn abbahagyni és újrakezdeni, ez is összezavarhatta. Nem maga a 18 napos ciklus zavarta össze, hanem mér az is az összezavartságnak a jele lehet. Viszont, ha ilyen szabályos volt, valószínűleg beáll úgyis, ennyi eltérés még nem gond.
Ha pedig rendesen, óvszerrel védekeztetek, akkor úgysem vagy terhes.
Még mindig nem jött meg, picit fáj néha a derekam, de semmi más tünetet nem éreztem még.
Egyébként 22 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!