Glicerines kúp vagy inkább hashajtó?
Figyelt kérdés
Székrekedésem van a menstruációm alatt (4. napja), nagyon görcsölök és fáj a hasam. Melyiket ajánlatosabb használnom, ha ki szeretném hajtani a székletet?2021. márc. 17. 12:32
11/20 A kérdező kommentje:
Végül a hashajtó mellett döntöttem, de reggelre nem lett eredménye. Azóta sem. Úgyhogy lehet a glicerines kúp vagy dulcolax kúp lesz a megoldas tényleg. De csak munka után tudok venni ezek közül.
2021. márc. 18. 10:15
12/20 anonim válasza:
Mit használtál pontosan és mennyit?
Előfordulhat, hogy hatni fog még ma, csak a vártnál valamivel később.
13/20 A kérdező kommentje:
2 szem stadalaxot.
Azt mondod? Kicsit el vagyok mar keseredve.
2021. márc. 18. 11:23
14/20 anonim válasza:
Stadalaxot ismerem, soha nem volt olyan, hogy abból kettő ne használt volna. 😊 Viszont olyat én is tapasztaltam, hogy csak 12-14 óra után kezd hatni. Probálj minél többet inni, az is fontos ilyenkor.
15/20 A kérdező kommentje:
Okés köszi. Most már jó lenne ha hatna mert nagyon durván görcsölök emiatt..
2021. márc. 18. 12:55
16/20 anonim válasza:
Elég rossz tud ez lenni, igen. Remélem végül sikerrel jártál és már jól vagy.
17/20 A kérdező kommentje:
Sajnos továbbra sincs eredmény.
2021. márc. 18. 19:17
19/20 A kérdező kommentje:
Igen, van már siker. :) De nagyon megszenvedtem. :/ Begörcsöltem nagyon és aztán kirobbant belőlem minden egyszerre.
2021. márc. 19. 18:05
20/20 anonim válasza:
Ha rendszeres, igyál pl szenna teát, meg egyáltalan sok vizet, gyumolcsot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!