Glicerines kúp vagy inkább hashajtó?
Figyelt kérdés
Székrekedésem van a menstruációm alatt (4. napja), nagyon görcsölök és fáj a hasam. Melyiket ajánlatosabb használnom, ha ki szeretném hajtani a székletet?2021. márc. 17. 12:32
2/20 A kérdező kommentje:
Az mit tud?
2021. márc. 17. 12:50
3/20 anonim válasza:
Glicerines kúp viszonylag rövid idő alatt, max 1 órán belül hat, de komolyabb székrekedéshez lehet, hogy kevés lesz.
Ha alaposan ki szeretnéd üríteni magad, akkor inkább hashajtó tabit vegyél be. Annak kell kb 8-10 óra, mire kifejti a hatását, de utána megkönnyebbülsz teljesen.
4/20 anonim válasza:
Elvileg egy kanál ricinusolaj is meghajt, használják is erre. Kb mint a tabletta.
5/20 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! Hazafele munkából tudok beugrani egy patikába, ha este hashajtózom reggelre lesz eredménye?
2021. márc. 17. 13:21
6/20 anonim válasza:
Igen, általában este szokás bevenni a hashajtót, ami reggelre hat.
7/20 anonim válasza:
Hashajtó ilyenkor már tök felesleges, ugyanis a beszáradt székletet az ki nem viszi.
Glicerines kúp vagy beöntés.
8/20 anonim válasza:
Én is a Glicerin kúpot ajánlom, az gyorsan kihozza és nem okoz görcsöket, mint a hashajtó.
9/20 anonim válasza:
Szerintem a legerősebb a Dulcolax kúp. 30 percen belül kihoz mindent.
A legnagyobb baj vele, hogy amikor dolgozik nálam brutálisan görcsöl, szinte már fájdalmas. Sokáig nem lehet elhagyni a wc-t. Viszont teljesen kipucol mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!