Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet HPV-m, ha se én, se a...

Lehet HPV-m, ha se én, se a férjem nem volt mással soha, csak egymással?

Figyelt kérdés
2021. márc. 17. 06:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, csak kicsi az esély
2021. márc. 17. 07:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze.
2021. márc. 17. 07:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet.
2021. márc. 17. 07:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Mivel nem csak szexuális úton terjed, ezért igen
2021. márc. 17. 07:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! A hpv nem azonnal okoz kimutatható elváltozást, évek kellenek hozzá, hogy egy rákszűrésen pl. észrevegyék és elvégeztessék a tipizálást. Tehát akár előző kapcsolatból is jöhet maga a fertőzés. Persze nem tudom mióta vagytok együtt, volt-e előtte más. Nekem doki azt mondta, hogy a hpv tipikusan nemi úton terjed, kicsi a valószínűség máshonnan elkapni, viszont hiába védekezel mondjuk óvszerrel, simán elkaphatod közösülés nélküli szexuális tevékenység útján is.
2021. márc. 17. 08:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Soha nem voltunk együtt mással. Szuzen házasodtunk egymással.
2021. márc. 17. 09:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat, most en is utana olvastam, 85%-ban terjed nemi uton, 15% hám-hám talalkozaskor, pl jacuzzi, szauna, közös törölköző használatkor. Utobbiakat kizarom, mert 2 éve nem voltam ilyen helyen.

Egyébként egyik naprol a masikra egy göb lett az államnál, amiatt ijedtem meg, mert többek között hpv is lehet, de a fentiek ismeretében arra van a legkisebb esély.

2021. márc. 17. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!