Múlthéten csináltam egy terhességi tesztet pozitív lett, nagyon örültünk neki, minden rendben volt, nen dohányzom, egészséges életmódot folytatok. ???
Otthonról dolgozom...
Ma, szóval egy hete tudom h terhes vagyok arra keltem h nagyon erősen fáj az alhasam párom később megnyugtatott, jobban is voltam és most kb. egy órája visszatért ez.
Nagyon fáj a hasam, gyenge vagyok, és néha megszédülök.
Mindjárt hazajön a vőlegényem, elmondjam neki?
Ez komoly lehet?
Nektek volt ilyen??
Figyelgesd! Ha rövidebb idő alatt elmúlik, akkor valószínűleg nincs nagy gond. Ha erősebb a fájdalom, vagy hosszabb ideig kitart, akkor érdemes felkeresned a lakóhelyed szerinti nőgyógyászati ügyeletet.
Ha még ennél is erősebb a fájdalom és úgy érzed, hogy nem tűr halasztást a kivizsgálása, akkor a lakóhelyed szerinti sürgősségire menj, vagy hívjatok mentőt, esetleg kevésbé drasztikus: az ügyeletes orvost!
Gratulálok és remélem, hogy mielőbb elmúlik!
Csak azért nem akartam elmondani, h ne izguljon, de elmondtam neki 2es nagyon koszi, megnyugodtam, kedden megyunk dokihoz, a biztonság kedvéért...
Nagyon köszönöm mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!