Valaki szedett cypromixet?
Édes istenem, a "bevont tabletta" nem azt jelenti, hogy kivonták a forgalomból... hanem azt, hogy van a tablettákon bevonat... (nem, nem egy befelé menő vonat, hanem egy fényes réteg, mint a drazsékon)...
Egyébként igen, a fogamzásgátló tabletták úgy általában vezethetnek hízáshoz, de csak közvetetten. Tehát magától a gyógyszertől nem fogsz hízni, ellenben hajlamosabb leszel a hízásra, ha a gyógyszer szedése mellett egészségtelen életmódot élsz.
Ha egész nap a kanapén fekszel, és a kedvenc ételed a hamburger meg a pizza, akkor igen, hízni fogsz.
Nem akarom elképzelni, köszi.
Nem írtam olyat, hogy te zabálsz vagy nem mozogsz, azt írtam, hogy HA egészségtelen életmódot élsz, AKKOR hízni fogsz.
Mivel a többség (ahogy ezek szerint az ismerőseid is) szereti kapásból ráfogni a gyógyszerre, hogy kizárólag amiatt hízott, ezért hangsúlyoztam ki, hogy a gyógyszer csak a hajlamot növeli, de alapvetően az életmódtól függ.
Én most tartok a 3. hónap elején, de eddig nagyon megszenvedtem vele. Eredetileg pattanásokra kaptam nőgyógyásztól, de a karom is elég szőrös és ahelyett, hogy azt intézte volna, inkább a hajam hullott (tudom nem lehet megmondani neki hol hasson, de azért jó lett volna, ha a hajam marad)
Én őszintén nem ajánlanám, az 1. hónapban puffadtam tőle, és rengetegszer volt, valamilyen fertőzésem, ami nagyon kellemetlen. Valószínűleg én nem bírom ezt lórugásnyi hormont, de nem a semmiért tiltották ki néhány országból tudtommal, de ezzel nem ijesztgetni akarlak, csak, hogyha van valami más megoldás, akkor inkább azt válaszd.
A hízás, meg hát, kb minden fogamzásgátlónál jelen van, vagy aminek olyan a mellékhatása, de ez is csak akkor, ha nem figyelsz oda rendesen. Nekem az nagyon bevált, hogy reggelente egy kis kanál hegynyi kurkumát beleteszek vízbe és azt megiszom. A kurkuma csökkenti az étvágyat, és a zsírlerakódást sem segíti.
Remélem segíthettem valamennyit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!