Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőként, ha nagyon szőrösödünk...

Nőként, ha nagyon szőrösödünk melyik orvoshoz kell fordulni? 20/L

Figyelt kérdés
Már kiskorom óta küszködök ezzel és eljutottam mostmár arra a pontra, hogy nagyon zavar. Melyik orvoshoz kell fordulni ilyen problémával? Illetve tudnak is tenni ezért valamit, mert mindig azt hallom, hogy nem közben meg a transzszexuálisok kapjak a jó kis hormonokat amiktől kevésbe szőrösödnek. Akkor ilyen problémánál ezt miért nem javasolják nekünk is? Tudom, hogy sokan küzdenek ezzel.

2021. márc. 12. 11:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
endokrinologiara
2021. márc. 12. 12:00
 2/10 anonim ***** válasza:
25%

Én bírom a szőrös nőket.

:)

2021. márc. 12. 12:00
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Nőgyógyász nekem erre azt mondta, ez simán alkati kérdés, sötét hajú emberek általában véve hajlamosabbak erősebben szőrösödni. Lézeres szőrtelenítés megoldja, emiatt nem kell hormonokkal tömnöd magad.
2021. márc. 12. 12:06
 4/10 A kérdező kommentje:
En borzasztoan sajnalom azokat az embereket akiknek nincsen mivel/kivel lekotniuk magukat es az nyujt szamukra kielegulest, ha itt ‘vicceskedni’ probalnak. Fuggetlenul ettol, en a legjobbakat kivanom nektek es kivanom, ha barmi problematok lesz az eletben akkor nektek segitsenek es ne alljanak le humorizalni.
2021. márc. 12. 12:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem engedhetem meg magamnak a lezeres szortelenitest.
2021. márc. 12. 12:07
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Akkor inkább a gyantázást válaszd, de előtte konzultálj kozmetikussal! Viccen kívül ez amilyen bosszantó jelenség, annyira nem is kell ráparázni, hormont meg ilyen apróságra tényleg ne szedj! Engem ugyanezzel orvos nyugtatott meg, hogy ez teljes mértékig csak alkati kérdés. Voltam vele endokrinológusnál is, ott az jött ki, hogy az androgén hormonok magasabbak, de nem adott rá gyógyszert.
2021. márc. 12. 12:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez hormonális probléma, tehát endokrinológia, de valószínűleg ő is fog küldeni máshova is, pl. nőgyógyászhoz.

Egyébként ez hülyeség, hogy a sötét hajúak hajlamosabbak. Ez inkább embertípus függő. Balkáni, arab térségben jellemző nagyon a szőrösödés, de van olyan északi rassz is, akiknél az átlag fehér bőrű, kék szemű, szőke hajú, mégis erősen szőrösödnek: bár tény, a feketés szőr feltűnőbb a szőkénél.

2021. márc. 12. 12:14
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Nézd, nekem igencsak sötét, kifejezetten sötétbarna, dús hajam van, volt, aki simán feketének nézte, szóval a nődoki tuti levágta, hogy nem óriási gond van a háttérben. Mivel endokrinológusnál is jártam, ha nagy baj lett volna, a kettő közül az egyik biztos szól. A szőrösödés nőként bosszantó, de nem óriási egészségügyi probléma.
2021. márc. 12. 12:19
 9/10 anonim ***** válasza:

ma 12:00

Akkor vegyél el feleségül egy farkasembert, ha ennyire gerjedsz a "szőrösökre"!!!

Máson se jár az eszetek, pasik!

2021. márc. 12. 17:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha gyerekkor ota van, sajnos eselyes, hogy alkati adottsag. Maskulonben nogyogyasznal is nezhetnek hormonszintet verbol.
2021. márc. 12. 19:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!