Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kihez fordulhatnék? Kétségbe...

Kihez fordulhatnék? Kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés

15 éve fennálló hüvelygyulladásom van. (25 éves vagyok...) Anno több mint egy évig jártam más-más orvosokhoz, kezeltek gyógyszerekkel, kúpokkal, antibiotikumokkal, végül műtöttek méhszájsebbel. Próbáltam otthoni praktikákat, életmódváltás. Semmi sem segített. Azóta így élek, csak rákszűrésre járok orvoshoz.

Viszont amit a múltkor kaptam, azt nem raktam zsebre.

Azt mondták, hogy a citológiám nem valószínű, hogy jó lesz, illetve a méhszájam folyamatosan vérzik, és úgy néz ki, mintha már szültem volna 3 gyereket. A kémhatásom savas helyett lúgos. Ismét felírtak gyógyszert, ami tudom, hogy nem fog használni. Magánorvosra ideig-óráig lesz csak pénzem. Előbb-utóbb olyan problémám lesz ebből, ami visszafordíthatatlan. Ti mit tennétek a helyemben?

2021. márc. 12. 08:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Körbekérdezősködnék és megpróbálnék legalább egyszer elmenni a környék v.az ország egyik legjobb, a témában szakértő orvoshoz. Ő biztosan tudna segíteni, elindítana valamerre.
2021. márc. 12. 09:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Lanygyos Kamillás bízbe ülj
2021. márc. 12. 09:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Trichomoniázisra még nem csináltak vizsgálatot eddig? Barátnőm ugyanezeket a köröket végigjárta, mint te, egyik doki se tudta mi a gondja. Aztán ajánlottak neki egy jó budapesti dokit, ő egyből megállapította mi a gondja, illetve elküldte egy STD-szűrésre is, ahol egy másik betegséget is megállapítottak neki (sajnos erre nem emlékszem), 1-2 hónap alatt ki is gyógyult ezekből, azóta rendben van vele minden. Ha budapesti vagy, szívesen előkeresem neked az orvos elérhetőségét. Nem tudom, hogy dolgozik-e még, én is jártam nála, nem magánrendelésen. Osztályvezető és nagyon kedves. 24/L

2021. márc. 23. 23:29
 4/4 A kérdező kommentje:
3: Egyetlen doki sem csinált eddig tenyésztést, pedig mindig ezzel kezdem, de olyan profik hogy ránéznek és tudják mi a bajom (ja nem). Sajnos nem vagyok pesti, és jelenleg pénzem sincs felutazgatni, de megköszönném ha leírnád a nevét, ha egyszer feljutnék. :)
2021. márc. 24. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!