Mi okozhat ilyen tüneteket? Ezzel hová fordulhatnék?
Megpróbálom röviden összefoglalni, hogy mi is a problémám. Szóval, februárban volt egy húgyúti fertőzésem. Kaptam antibiotikumokat, gyulladáscsökkentőket. Nagyon nehezen múltak el a panaszok, több hét alatt. Viszont olyan április környékén elkezdtem érezni, hogy alhas tájékon elől a bal oldalon ilyen néha szúró, néha tompább fájdalom jelentkezik elég gyakran. Aztán a derekam is fájt. A ciklusommal is lett valami, mert ilyen 29-30 naposról előfordult, hogy 34 -35 napra jött meg. Plusz középidő környékén enyhe pecsételő vérzésem lett, olyan 3-4 napon keresztül. 3 külünböző nőgyógyásznál jártam, akik mind azt mondták, hogy nincs semmi bajom, ez premens. szindróma és hogy a pecsételő vérzés peteérés miatt van. Kaptam barátcserjés készítményt, hogy szedjem mert majd ez segít. El is kezdtem szedni rendszeresen és így közel 5 hónapig nem is fájt sehol semmim. Viszont a ciklusom akkor is furcsa, megmaradt ez a 30-35 nap közötti szám, illetve a középidős pecsételés. Aztán most így október közepétől megint egyre gyakrabban érzem ezt a derékfájást, alhasi fájdalmat + néha vizelés után csípő érzést, mintha felfáztam volna, pedig nem. Elmegyek megint orvoshoz, csak érdekelne, hogy valaki tapasztalt-e már hasonlót, mert én már nem tudok mire gondolni és eléggé kiakaszt. :/ Előre is köszönöm ha valaki válaszol.
20/L
Az alhasi fájdalom + vizelés után csípő / égő érzés fertőzésre utalhat.
Bal oldali szúró fájdalmat és derékfájdalmat én is tapasztaltam huzamosabb ideig.
Voltam akkoriban többször nőgyógyásznál, de nem talált semmit, és ezért igazából nem is tudott konkrét dolgot mondani. Sőt, azt mondta, hogy szerinte a derékfájdalmam nem függ össze az alhasi fájdalmammal. Viszont én nagyon úgy éreztem, hogy amiatt fáj.
A lényeg, hogy nekem kb 1 év volt ilyen időszak, amikor gyakran fájt.
A ciklusom egyébként akkoriban rendszertelen volt, de miután kezdtek elmúlni ezek a tünetek nekem beállt 35 napra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!