Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erős hüvelyi folyást meg...

Erős hüvelyi folyást meg lehet szüntetni?

Figyelt kérdés

Régóta szenvedek ezzel a hüvelyi folyással és nemrég voltam először nőgyógyásznál de nem vett kenetet és így megállapította hogy sima hüvely gomba amire kaptam kapszulát(szájon) és krémet(hüvelyre) is de nem hatott semmit.

Azóta viszont egyre erősebb folyásom van, most pl. éreztem ahogy a konyhában voltam, hogy folyik belőlem és kimentem wcre azt előtte nem is kellett pisilnem de ahogy kifolyt belőlem az a kis folyás utána egyből pisiltem amit nem értek mert előtte nem volt ingerem rá és ez párszor előszokott fordulni egy nap és már nem bírom.

Állandóan érzem mostanában, hogy folyik és annyira kellemetlen.

Néha büdös de nem érzem annyira annak, viszont nagyon viszket néha a hüvelyem és hámlik ott a bőr már.

Régóta szenvedek vele és én hülye ennyit vártam a dokira mert féltem tőle de már bánom, régebben nem szenvedtem ezzel semmit sőt bugyiban is tudtam létezni most már betét kell állandóan.

Viszont ehhez a dokihoz biztos nem megyek vissza, mert szinte csak odanézett ahogy szétnyitotta és már mondta mi az meg írta is a gyógyszert, pedig azt hittem vesz kenetetet de épp folyt lehet emiatt nem vett?

Mit tegyek az erős folyás ellen?

Lehet mindenkinek van bizonyos folyása de ez nálam túlzás már.

Véglegesen meg lehet valahogy szüntetni ezt a kellemetlen hüvelyi gondot?

Bevallom használtam intim tusfürdőket is de nélküle nem érzem magam tisztának, de hibába mert utána pár perc és máris folyik és már kikészít.

Nők akiknek volt ilyen folyásuk, nektek mi vállt be vagy sikerült úgy megszüntetni, hogy ne legyen semennyi folyás és nyugodtan lehettek bugyiban betét nélkül?

Egyre rosszabb lesz a folyásom és aggódom.

23L

2021. márc. 10. 21:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Akkor mindenféleképpen keress fel egy másikat!
2021. márc. 10. 21:42
 12/23 A kérdező kommentje:

11.az lesz.

amúgy is kicsit lekezelő a stílusa.

mikor elgondolkodtam mikor volt utoljára a mensim akkor úgy nézett rám meg maga a stílusa nagyon hadart, alig értettem mit mond szóval fura volt.

gyorsan meg volt mintha várta volna a következőt és én is csak egy gyors beteg voltam ott.:(bár lehet igaza van a gombával kapcsolatban de kenetet se vett ami azért fontos nem?

2021. márc. 10. 21:51
 13/23 anonim ***** válasza:
Gomba megállapítása rutin szerű a nőgyógyászok számára. Nyílván 100% a kenet vétel. Nem kérdőjelezem meg a szakorvos véleményét, de ha nem hatott a kezelés és nincs javulás akkor mindenképpen utána kell járni
2021. márc. 10. 21:54
 14/23 A kérdező kommentje:

13.hát nem hatott és ahogy telik az idő egyre rosszabb.

szóval megint nőgyógyász :(

2021. márc. 10. 21:56
 15/23 anonim ***** válasza:

Ismerősés nagyon átérzem a helyzeted. Folyásom szerencsére éppen nincs, csak viszketés, pirosság, meg fájdalom szexnél, és ha lefeküdnék párommal, amit nem igen teszek, akkor ott a félelem, hogy kiújul a hüvelygyulladás, meg már előre kenem rá a krémet utána, hogy ne tudjon kiújulni.

Én 4-szer voltam az elmúlt 2 hónapban a nőgyógyásznál. 1 doki volt hajlandó kenetet venni, a négyből csak kétszer néztek meg, általában csak elhajtottak a francba és mondták, hogy várjak még, mert idő kell a gyógyulásra. Kértem én is kenetet megint, mert nyilván 1 hónap után se jó már pedig már minden kezelést végig csináltam, de nem volt hajlandó rá a doki.

Sajnos ilyenek és nagyon erőszakosnak kell lenni, lehet én se vagyok elég erélyes.

Amúgy szinte biztos vagyok benne, hogy náluk ilyen kvóta van, mert a laborvizsgálat költséges, és felsőbb utasítás szerint csak akkor csinálnak labort, ha nagyon muszáj. Nyilván lehet nincs igazam, de gyanús, hogy spórolnak az erőforrásokkal.

Remélem mihamarabb a végére jársz. Esetleg javaslom a candida diétát, lehet az is megtámogatja a gyógyulást.

2021. márc. 11. 02:10
 16/23 A kérdező kommentje:

15.köszii::)

mi pontosan a candida diéta?

rokonom is mondta hogy azért is adta hogy "megnyugodjak" talán de amúgy étrenden is kéne változtatnom. belső dolgok miatt

2021. márc. 11. 02:19
 17/23 anonim ***** válasza:

Érdemes utána olvasnod a candida diétának, de nagyon kemény. Én 1 hétig tudtam egyhuzamban csak tartani. De nyilván több hónapig kéne ahhoz, hogy működjön. Elvben el kell vonni a candidától, amiből táplálkozik. Szóval a cukrot, még a magasabb cukortartalmú gyümölcs is tiltólistás,méz is, meg pár édesítőszer is. Finomított lisztek, fehér rizs is tabu. A főtt krumplit valahol elvben írják, hogy szabad, valahol azt sem ajánlják. Ja meg a tejtermékek is tabu, kivéve a mozzarella, a feta, meg a joghurt. Meg a feldolgozott húsok, szószok stb. A teljesség igénye nélkül kb. ez, de anyukám mondta, hogy ő is csinálta és végül döntenie kellett, hogy ő döglik meg vagy a gomba, szóval abbahagyta XD

De ami gombaölő anyagot tartalmaz, az a gyömbér, fahéj,kókuszolaj, brokkoli, fokhagyma, még olvastam a grafuit magkivonat is jó, de nyilván majd akármi kezelés lesz, a bélflórára probiotikumos kezelést érdemes csinálni, meg majd hüvelyflóra visszaállító kezelést (az is folyik kifelé piszkosul, de lehet tamponnal érdemes bent tartani a cuccot).

2021. márc. 11. 02:40
 18/23 A kérdező kommentje:

17.Köszönöm! :D

mindenképp kipróbálom hátha hatni fog de persze gyógyszer is kell szerintem mert erős azért a folyásom meg viszket :(

Viszont rászoktam az energiaitalra kb 2013 óta és elég nehéz lesz róla lemondani. Van hogy 2t iszok 1 nap de semmi bajom nem volt eddig tőle meg sok chipset eszek pizza, pörkölt meg ilyesmik ez közre játszhat talán?

2021. márc. 11. 02:44
 19/23 anonim ***** válasza:

Sajnos a cukor meg a coffein se nagyon jó ilyenkor, én ezt úgy próbáltam, hogy az instant cukros kávét lecseréltem főzöttre, de cukormentes mandulatejjel ittam. Bár elvben el kéne teljesen hagyni, csak hát na, ez nekem se jött össze XD

De amúgy ja, az egészségtelen étkezés általánosságában kedvez a gombának, mert először az emésztőrendszerben borítja fel az egyensúlyt, onnan terjed át a hüvelybe.

2021. márc. 11. 12:51
 20/23 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha nagyon tesztelgetni akartok (ezzel nem értek egyet) akkor a rossmannban lehet kapni colpo cleaner hüvelyöblítő szettet. Lehet hozzá venni jódos (fertőtlenítő) tablettát, illetve tejsavasat, ami segít visszaállítani a hüvelyflórát. De külsőleg mindenféleképpen kell helyi kezelést alkalmazni. Illetve a partnert mindig kezelni!! De a legfontosabb egy orvos felkeresése lenne és az ajánlott kezelése végig csinálása.
2021. márc. 11. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!