Milyen tüneteitek vannak/voltak pajzsmirigy alulműködésnél? Mekkora TSH szintnél jelentkeztek a tünetek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 06:22
1/4 anonim válasza:
Nálam 3,8nal már durván jelentkeztek.
Az endokrinológus szerint hiába van ertekhataron belül, gyereknemzes előtt álló fiatal nőknek 1-2kozott a normális.
Nálam az elhizason keresztül a pánikolason át a szorosodesig minden tünet kijött.
Szedek rá 50mg euthyroxot, azóta a legtöbb tunetem elmúlt.
2/4 anonim válasza:
Nekem majdnem 5 volt, de semmi tünet. Csak egy kiugrás lehetett, mert egy hónap alatt lement kettő alá magától. Lehet hogy a tünetek attól is függnek, milyen hosszan áll fenn a mgas tsh (?)
3/4 anonim válasza:
Én most 2,5-ös TSH-ra kaptam gyógyszert. Az utóbbi években 2 és 5 között ugrált, de sosem kaptam rá semmit, mondván, hogy értékhatáron belül, vagy csak minimálisan vagyok kijjebb. Holott mindig is voltak tüneteim, fáradékonyság, lehangoltság, folyamatos hidegérzet, elhúzódó vérzések, stb.
4/4 anonim válasza:
Aki meghízott a betegség alatt, kezelés hatására lementek a fölösleges kilók?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!