Urológiára kell beutaló vagy nem?
Figyelt kérdés
És időpontot kell kérni? Mert azt olvastam hogy odamegyek és ennyi. Az is érdekelne, hogy az orvoson kívül hányan vannak még bent? Egy asszisztens vagy hányan? Kérem csak az válaszoljon aki volt már ilyen orvosnál és tudja a kérdéseimre a választ, köszönöm.2010. aug. 18. 15:18
1/8 anonim válasza:
Kell beutaló
1 orvos és 1 asszisztens van bent
2/8 anonim válasza:
Ha nem kérsz beutalót akkor vagy sikerül bejutnod rendelés végén vagy nem
3/8 anonim válasza:
bocs ,nem beutalót hanem időpontot
4/8 A kérdező kommentje:
nemár, az nagyon kínos lenne, hogy a házi orvosom is tudjon a problémámról :(
pedig úgy tudtam nem kell beutaló.
2010. aug. 18. 15:22
5/8 A kérdező kommentje:
így már jobban hangzik. TEhát akkor beutaló nem kell, csak időpont?
2010. aug. 18. 15:23
6/8 anonim válasza:
A legtöbb helyen nem kell beutaló. Időpontot célszerű kérni. Sürgős esetben soron kívül fogadnak.
Általában az orvoson kívül egy asszisztens van bent.
7/8 A kérdező kommentje:
ja ezt el felejtettem: katéterezést az orvos csinálja vagy az asszisztens? Vagy az asszisztense csak pötyögi a gépbe a dolgokat? Valaki azt mondta, hogy vele az orvos semmit nem csinált, mindent az asszisztens hajtott végre.
2010. aug. 18. 15:32
8/8 anonim válasza:
Egyik helyen így, a másikon úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!