19 éves vagyok és most vettem észre hogy a spermám kicsit véres volt. Én nagyon félek, tudom orvoshoz kell mennem de félek hogy valami daganat. Urológiára kell beutaló?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 07:48
1/5 anonim válasza:
Pont azért kell a végére járni. Nálunk kell beutaló, de pl a szomszéd városban nem. Menj be a körzetidhez, gyorsan kiderítik majd, csak siess, ne félj. Valószínű prosztata vagy ondómirigy gyulladás, 45 év alatt a daganat azért elég ritka.
2/5 anonim válasza:
valoszinű ondóhólyag gyulladásod van.menj el urologushoz,ne szégyeld!
3/5 anonim válasza:
Arra gondolj, hogy nem Te vagy az első és nem is Te leszel az utolsó, aki ilyen problémával dokihoz megy.
Szégyen érzetet mindenkinek van, de le kell győzni, ha azt akarod, hogy meggyógyulj.
Nem hiszem, hogy komoly problémád van.
De fő az óvatosság.
4/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Annyit tennék hozzá, hogy sajnos a heretumorok a 16-30 éves korosztályban a leggyakoribbak! (TEhát 45 éves kor alatt a legnagyobb az esély, hogy valaki heretumoros legyen.) Ha retettheréjűséged, vagy heregyulladásod volt, az esély még nagyobb.
De természetesen nem csak daganat okozhat véres spermát, de ki kell vizsgálni.
Üdv: dr. Szalai Krisztián
5/5 anonim válasza:
NAgyon sok minden lehet a háttérben de minél hamarabb vizsgáltasd meg hogy ne legyen még nagyobb baj a végére, ettől nem kell parázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!