Ha hiv fertőzött vagyok milyen kilátásaik lehetnek a jövőre nézve?
Figyelt kérdés
Nem tudom mióta, de nagyon pattanásos az arcom, és fizikailag is keveset bírok már egy ideje. Persze sokmindentol lehetnek ezek, de volt, hogy védekezés nélkül voltam fiúval. Most ne ezen ragadjunk le ha megkérhetek mindenkit. Hanem, hogy ha Elkaptam véletlen lehet e még gyerekem és párkapcsolatom.2021. márc. 8. 15:30
11/16 anonim válasza:
Nyugi 99 %, hogy nem vagy HIV-es, de a saját megnyugtatásodra vizsgáltasd meg magad.
12/16 anonim válasza:
#7: Látszik, hogy sötét vagy. Nem baj, de akkor inkább ne szólalj meg!
Tudod, egy kezelt HIV-fertőzött nemf ertőz. 18 év alatt sem. Azaz nagyjából 0%-ban veszélyezteti a gyermekét. Ellenben persze sok alkoholista, aluliskolázott, agresszít ember egyáltalán nem baj, ha gyereket csinál, mert ők ugyebár semmiben nem veszélyeztetik a gyermekül testi és mentális épségét...
13/16 anonim válasza:
12
Menj már ezzel a HIV propaganda megszólalásoddal... talán te is fertőzött vagy?
14/16 A kérdező kommentje:
Ja ugye nem voltam teszten, elvileg jövő héten megyek borgyogyaszhoz, ha o elküld vérvételre ott kiderül vagy külön el kell mennem teszteltetni is. És ha igen mennyibe kerul és hol csinálnak ilyet?
2021. márc. 8. 15:53
15/16 anonim válasza:
TB-re ingyen. A bőrgyógyász elmondja.
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!