Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellbimbó elváltozása?

Mellbimbó elváltozása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mind2 mellbimbómon elkezdett hámlani a bőr, és be vannak gyulladva. Néha javul az állapotuk, de néha annyira hámlik h ilyen sziget féleségek keletkeznek, tehát rések lesznek a mellbimbó részei között. Fogalmam sincs, mi lehet ez, nem vagyok terhes, és természetesen orvoshoz fordulnék vele, de most a vírus miatt nem tudok, és a magánorvos pedig pénzbe kerül (nincsen elég zsebpénzem, a szüleim pedig nem hajlandóak kifizetni 🤕) szóval tudnátok mondani valamit, ami javítana a helyzeten? Nagyon félek 😓

19/L

2021. márc. 8. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, működik-e még ez az ingyenes bőrgyógyászati távdiagnosztika, próbáld meg. A te esetedben nagyon jó megoldás lenne. Amúgy szerintem gomba lehetvagy valami hasonló.
2021. márc. 8. 12:35
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

[link]

A link lemaradt bocs

2021. márc. 8. 12:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, tényleg! 😇
2021. márc. 8. 18:58
 4/5 anonim válasza:
Azóta kiderült, hogy mi az? Nekem is ez a probléma áll fent mindkét bimbómon. 20/L
máj. 15. 22:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Bőrgyógyász azt mondta ekcéma, vettem rá olyan tusfürdőt ami ekcémásoknak való. Nem igazán javult.
máj. 19. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!