Nőhet a fogamzásgátlótól a mellem?
Figyelt kérdés
Egy hete szedem a Diane 35-öt, és szemmel láthatóan nagyobb a mellem + érzékeny is.2008. dec. 3. 21:39
1/6 anonim válasza:
Hogy nagyobb lett a melled? Ezt te csak bekepzeled magadnak. Nem nohet tole.
2/6 anonim válasza:
Nekem nőtt, bár nem ettől a fajtától. És igenis nőhet a fogamzásgátlótól. Én annak idején direkt olyan gyógyszert irattam fel az orvosommal, ami erre is rásegit.
4/6 anonim válasza:
Inkább csak megduzzad tőle ugyanúgy, mint menstruáció előtt. De ez nem tartós, amint abbahagyod a gyógyszer szedését, visszamegy az eredeti méretére. És persze azt se várd, hogy ezután minden héten ugyanennyit nő még. Most már valószínűleg ekkora marad.
6/6 anonim válasza:
nekem nem de egyik bnőmnek nőtt tőle a melle bár ő másfajtát szedett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!