DMJ2 kérdése:
Lányok/nők hányszor mentek ki menzesz alatt éjszaka mosdóba?
Figyelt kérdés
Mármint betétet cserélni2021. márc. 6. 09:21
11/30 anonim válasza:
Egyszer sem. Menszeszkor eleve rosszabbul alszok, nem akarom még magamat stresszelni ébresztgetésekkel is. Inkább átázzok és mosok ágyneműt.
12/30 A kérdező kommentje:
Én az első nap éjszakáján akár van, hogy 5x is...Az normális? A második nap éjszakáján már elég 2x, a harmadik nap éjszakáján már egyszer sem... De az első nap éjszakája az nagyon rossz...Folyton fel kell kelnem és cserélni, mert átázik különben...
2021. márc. 6. 20:17
13/30 anonim válasza:
Hát az szerintem sok. Éjszaka, fekve eleve kevesebb szokott lenni, mert vízszintesben van a test
14/30 A kérdező kommentje:
De mit tudok vele kezdeni? Sajnos semmit, azaz éjszaka szenvedős...
2021. márc. 6. 21:16
16/30 anonim válasza:
Elso éjszaka cserélek egyszer. A tobbit birja siman egy betet.
17/30 anonim válasza:
11-es vagyok.
Valaki elárulja, hogy miért lettel ennyire lepontozva? :D
Ha egy 16 éves lázadó kamasz lennék aki hisztizik, majd az anyjához vágja a koszos lepedőt megértem a lepontozást, de felnőttként miért baj ha úgy ítélem, hogy fontosabb a jó alvás mint egy fránya mosás? :D
18/30 anonim válasza:
Hány éves vagy Kérdező? Ha nem rég menstruálsz, akkor normális. Nekem is ilyen volt, aztán egy év alatt lecsökkent a mennyisége.
19/30 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, 12 évesen kezdődött:)
2021. márc. 7. 10:38
20/30 anonim válasza:
Hát, ez már 4 év, ennyi idő után normalizálódnia kellett volna. Keress fel egy orvost
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!