Fejem tejetén kb kopaszodom, mit csináljak? Ismertek jó hajgyógyászt budapesten?
33 évesen kb kopasz a fejem teteje. Valószínű már egy ideje ilyen, mert jelenleg nem hullik, igazán nem tudom hova lett a hajam.
Voltam egy hajgyógyásznál igazából semmi értelme nem volt, kaptam tőle sampont, vitamin, szedem őket 4 hónapja, de szerintem csak rosszabb az egész, hetente fotózom a hajam felülről és 4 hónap alatt tovább ritkult.
Voltam laboron, kifejezetten hajhullásra való cosmagot csináltattam. Vitaminok, betegségek, gyulladás, pajzsmirigy, hormonok, autoimmunbetegségek, mindent nézett. Hát egy kis D-vitamin hiány jött ki.
Voltam fogászaton góckutatáson, minden rendben, nőgyógyászaton is jártam, ott is minden rendben találtak. nem tudom merre tovább....
Amiket eddig próbáltam: Forcapil kapszula, alpicort ösztrogénes hajszesz, The ordinary peptides hajszérum, planur sampon, bánfi sampon, fejbőr masszirozás. A derkig érő hajamat levágtam vállig érőre, hogy a vékony gyenge hajszálakat a súlyuk se húzzák.
Nem eszem glutént, tejterméket egy ideje mert nagyon aknésodtam tőlük illetve szerzett glutén és laktózérzékenységem van. Finomított cukrokat sem fogyasztok. Mit tudok még tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!