Mitől késhet a menstruációm?
Már írtam ki kérdést másik kategóriában ezzel kapcsolatosan, viszont mitől késhet a menstruációja valakinek? A stresszt kizárnám, mert sajnos eddig is jelen volt és pontos 30-31 napos ciklusok voltak enyhe 5-6 napos vérzéssel. Tegnap kellett volna megjönnie reggelre, mindig így szokott és csak arra tudok gondolni, hogy egy hete vagy másfél hete elég kimerült vagyok. Hiába ugyan akkor megyek aludni, mint eddig előtte, már pár órával alvási időm előtt fáradok és kimerültnek és kótyagosnak érzem magam fejben. Két napot nagyon rosszul aludtam és utána borult a dominó effekt. Ma ledőltem egy órácskára kora esti órákban, hátha kicsit jobb lesz majd a 8-9 óra mellé.
A rossz alvás miatt maradhat ki? Reggel X-epil terhességi gyorsteszt pen-nel negatívat teszteltem első vizeletből. Remélem nem teszteltem túl hamar, tervezek 2-3 nap múlva újratesztelni, nőgyógyászhoz amúgy is terveztem hamarosan menni, amennyiben nem jön meg továbbra is, mikor lenne a legérdemesebb?
Okok lehetnek: pszichés kimerülés, időjárás változás, sőt a sok aggódás is. (pl. nálam a nyári meleg szokott néha betenni)
Nyugodj meg szépen, megjön, amikor meg kell jönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!