Nem viszket nem büdös és kaptam már fluomizin és klion d100-at . Még van folyásom, ami a tisztaságin sárga. Ez fertőzés lehet MÉG MINDIG vagy ez normális?
Figyelt kérdés
Egész nap tisztaságinak kell benn lennie
És sárga lesz a tisztasági
Mikor megtörlöm nem látnék sárga folyást
Másoknak miért nem kell tisztasági egész nap?
Máshogy kellene étkeznem? 46 kilo vagyok és intim mosakodót használok.
2021. febr. 25. 20:45
1/6 anonim válasza:
A tisztaságira száradt sárgás folyás teljesen normális és ciklusfüggő. Minden nőnek más intenzitású a folyása, én is azok közé tartozom, aki mindig hord tisztasági betétet. Semmi kóros nincs benne, ha nem büdös, csíp, ég, viszket.
2/6 anonim válasza:
Ha ez volt a kezdeti panaszod, felesleges volt kezelni, normális; hülye az az orvos aki ágyúval verébre lő. A tisztasági betétet erre találták ki, az intim mosakodó felesleges, a benne lévő lactobacilusok kívülről nem hatnak.
3/6 A kérdező kommentje:
És ha megtörlöm a wc papíron egy sárga nyálkás csík van?
Nem az egész folyás sárga de van egy pici része.
És nekem nagyon sok a folyás egy nap a bugyi elázna.
2021. febr. 25. 22:41
4/6 anonim válasza:
Teljesen normális. Csináltak tenyésztést?
5/6 A kérdező kommentje:
Csak citológiat 2x es gyulladást mutatott
Erre kaptam a gyógyszereket de nem tudom segített e
2021. febr. 26. 00:04
6/6 anonim válasza:
Nekem is ez van évek óta, sajnos nem normális, mert folyamatos gyulladásba van a hüvelyed. Nekem már a méhemmel is vannak bajok, vérzik a méhszáj, mert már régi a probléma. Amit írtak, hogy normális folyás, az nem ez. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!