Terhességre van okom gyanakodni?
Figyelt kérdés
Október óta szedem az Estelle fogamzásgátlót. Minden rendben van azóta, mindig megjön rendesen a gyógyszerszünetben, soha nem hagytam ki egy napot sem, ugyanabban az időben veszem be mindennap, ahogy kell. December óta engedtem a páromnak, hogy belém menjen, de akkor sem történt baj. Viszont mostanában minden aktusnál belém élvez, és kicsit aggódom, mert pár napja erősebb a gyomorfájásom (refluxos vagyok), néha enyhén görcsöl az alhasam, és többet pisilek is, és puffadtnak érzem az alhasam. Mondjuk most múlt el a menstruációm is 1,5 hete, szóval nem hinném, hogy baba lenne, menstruáció előtt még tesztet is csináltam és negatív lett. Van okom félni vagy ez nem arra utaló jel? Gondolom ilyen korán nem jelentkeznek ilyen tünetek.
20/L.
2021. febr. 25. 16:46
2/3 anonim válasza:
Nem kellene szexelni, ha ilyen parás vagy! Ha mindig közel azonos időben beveszed, nem hánysz, nincs hasmenésed, nem szedsz antibiotikumot sőt negatív teszted van, akkor 0,00 az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!