Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől nő a mellem? 21L

Mitől nő a mellem? 21L

Figyelt kérdés

Egy év alatt egy kosárméretet nőtt, és megint nagyobb lett.Most már ott tartok, hogy nagyobb C-s.Miért van ez?

21L

2010. aug. 17. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:
fotó, hogy elhiggyük?
2010. aug. 17. 16:29
 2/8 anonim válasza:
Egy nö teste kb 23 éveskorára fejlödik ki teljesen ezért nem csoda hogy elkezd nöni még most a melled ez természetes. Lehet hogy fogamzásgátlóban lévö hormonoktól nött meg ha szedsz persze fogamzásgátlót. Vagy esetleg hiztál is és azért.
2010. aug. 17. 16:30
 3/8 Beatrix17 ***** válasza:
Nem tudom,de én is kérek belőle!!Az enyém nem akar nőni!Sőt!Az edzéstől még az a kevés is elhagyta a testem
2010. aug. 17. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem szedsz hormon tartalmú készítményt? Esetleg attól.
2010. aug. 17. 16:34
 5/8 A kérdező kommentje:
nem híztam, és fogamzásgátlót sem szedek
2010. aug. 17. 16:37
 6/8 anonim ***** válasza:

ösztrogén többlet miatt

a múltkor én is sok olyat fogyasztottam ami sok ösztogént tartalmazott, és a mellem nekem is picit nagyobb lett, 26 vagyok.

de nem ajánlom senkinek sem h ösztrogénnel tömje magát, mert bizonyos rákos folyamatoknak kedvez, mióma pl. na meg az endometriozist is beburjánzza

2010. aug. 17. 18:58
 7/8 A kérdező kommentje:
de miben van ösztrogén?te mit ettél?
2010. aug. 17. 21:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Üdv!

Ösztrogén az bizony van a szójában. Szója pedig majdnem mindenben van: párizsi, virsli, egyes édességek, stb.

2011. ápr. 6. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!