Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bepisiltem éjszaka!?

Bepisiltem éjszaka!?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban ez volt a 3.alkalom,hogy bepisiltem. Nem annyira, hogy szétázott az ágy, hanem ahogy elkezdtem pisilni, már felébredtem. De csak akkor. És a legrosszabb, hogy nem álmodtam olyat, hogy pisilnem kell. Este mindig sokat iszok, tehát nemcsak most, és máskor nincs ilyen. Olvastam, hogy lehet lelki eredetű. Ami valószínűleg nálam az oka. (mivel az elmúlt 2 hónapban rengeteg rossz történt velem) Ebben tud valaki segíteni, akivel már volt ilyen? Mindenképpen csak orvossal lehet ezt megoldani? Teljesen kétségbe vagyok esve, és gyűlölöm magam, hogy még ezis megtörténik velem, és semmit nem tudok vele csinálni. 25/L

2021. febr. 22. 11:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Velem meg az van, hogy MINDEN NAP azt álmodom, hogy pisilek... de még se pisilek be... inkább izgalmi állapotban vagyok, de amint magamhoz térek, azaz felébredek, már egyáltalán nem vagyok izgalmi állapotban... sőt inkább ideges, ingerült, feszült vagyok, bár ez gondolom a depresszió miatt van... mindegy, bocsi hogy nem nem tudtam segíteni, de úgy éreztem, ezt le kell írnom, annyira ellentétes.
2021. febr. 25. 17:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Ja, mindig elfelejtek leírni valamit... hiába az izgalmi állapot, ébredés után totál halott vagyok odalent is... szóval mintha belecsöppennék a szarvilágba... már totál másképp képzelem azt a helyzetet, amivel álmodtam... tudom, senkit nem érdekel, de azért leírom, hátha valakinek épp ez a baja, bár erre kb. annyi az esély, mint a lottó 5-ösre... na mindegy.
2021. febr. 25. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!