Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátlo szedésével...

Fogamzásgátlo szedésével kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés
Menstruácio 1napján elkezdtem szesni a gyógyszert. Ahogy elmult a mensim szexeltünk. Azóta folyamatosan úgy csináljuk hogy belém megy el a párom. Lehetek terhes? Vagy hatott már a gyógyszer ennyi idő alatt vagy védekezni kelett volna máshogy még egy darabig?
2021. febr. 22. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyógyszertől függ, a tájékoztatóban leírják.
2021. febr. 22. 10:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Általában egy hónapig kell még a kiegészítő védekezés (pld óvszer). Esélyes a terhesség, nem olvastad el a betegtájékoztatót?
2021. febr. 22. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:
#1 vagyok, az én tabimnál az első héten ajánlott a kiegészítő védekezés, utána már nem. Ezért mondom, hogy a tájékoztatót kell elolvasni.
2021. febr. 22. 13:59
 4/6 Metionin ***** válasza:
Olvasd el a tájékoztatót, van gyógyszer amit ha az első napon kezdesz el akkor azonnal véd de ez gyógyszerfüggő, mi innen nem tudhatjuk hogy neked milyen van.
2021. febr. 22. 14:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Lindinette gyógyszerem van. Sajna a papirját kidobtam
2021. febr. 22. 14:47
 6/6 Metionin ***** válasza:

20-as? Én is azt szedem, ha jól emlékszem az véd az első naptól ha a menzesz első napján kezded.

[link]

2021. febr. 22. 14:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!