Szerintetek van baba? Barna folyás nagy gondot jelenthet?
Sziasztok!
Férjemmel december óta vagyunk rajta a babatémán, most hónap közepe felé kellett volna megjönnie, meg is volt minden előjel mellfeszules, puffadas, be-be görcsölgető has, a ,,mindjart megjön érzés". De csak nem volt semmi egyedül egy kis barna folyas ami nekem mindig megelőzi a menzeszt. Viszont ahogy teltek a napok azt vettem eszre, hogy nagyon érzékeny lett a hasam,nem esik jol ha hozzáer barmi is, nem tudok felülni, csak ha előtte elfordulok, es hason sem tudok feküdni, mert mintha nyomna.
Úgyhogy penteken csináltam egy tesztet es pozitív lett,aminek nagyon orultunk. Masnap reggel munka előtt viszont reggel egyfolytaban ajulaserzet volt rajtam, bent a munkahelyen be is lazasodtam. Az ugyeletes orvos azt mondta oszerinte nincs osszefugges a laz meg a baba kozott. A barna folyás még mindig megvan pontosan olyan, amilyen egy nappal azelőtt szokott lenni mielőtt megjon, es sok remhirt olvastam ezzel kapcsolatban, hogy kezdodo vetelesre utal stb. Ugyanakkor azt is olvastam, hogy a kimaradt menzeszt jelöli,ami nekem datumilag ki is jon.
Nyilvan minel hamarabb elmegyek orvoshoz, csak nem tudom, hogy most hogy kapok időpontot ebben a helyzetben, addig is gondoltam megkerdezem Tőletek hatha.
Még annyi hogy szurkalodast rendszeresen erzek a hasamban viszont semmi terhes tunetem nincs kb. Előző honapban voltak reggelente hányingerek de (elnézést a reszletessegert) nagywc után el is múltak. De nagy étvágyam sincs kívánós sem vagyok, semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!