Lehetséges számomra a művi meddővé tétel?
Súlyos mentális beteg vagyok és fogyatékos, le is vagyok százalékolva ezek miatt. Asperger-szindróma, plusz egyéb mentális problémák.
Rengeteget szenvedek az állapotom miatt is, plusz amiatt is ahogy az állapotom miatt nézem a dolgokat, ahogy tekintek a világra és nem szeretnék gyereket. Az összes felmenőmnek van valami mentális zűrje.
Soha az életben nem volt bennem vágy arra hogy gyerekem legyen, ha a közelemben van egy kisgyerek vagy egy kisállat, nem tudok vele mit kezdeni. A fiziológiai igényeit természetesen ellátom de érzelmileg nem tudok neki semmit sem nyújtani, és jobb szeretem ha ott sincs! 25 éves vagyok most, soha, semelyik életkorban nem éreztem úgy hogy akarok gyereket, most hogy már érettebb vagyok sem érzem úgy. 28, 30, 40, 45 évesen sem fogom így gondolni.
Szerintem már én is jobban jártam volna ha a szüleim ezt a módszert alkalmazzák, de általam biztos hogy nem fog még egy hibás ember létrejönni. Valakinek való a gyerek, jó anya tud lenni azt támogatom de én rólam ez nem mondható el.
Úgy hallottam hogy nálunk nagyon macerás 40 éves kor meg 3 gyerek kell hozzá, viszont szívesen utaznék külföldre is, Szlovákiába, Ausztriába, pénz is lenne majd rá. :)
Ott mindenképp megcsinálják?
Illetve nálunk van egy olyan kiskapu hogy egészségügyi indok. Lehet hogy a bajom ebbe beletartozik? Bár kevés esélyt látok rá, de azért kíváncsi lennék erre is.
Külföldön mennyibe szokott ez kerülni (magyar forintba átszámítva)?
Unatkozók, trollok, ősanyák kíméljenek. Csak a kérdésemre szeretnék választ kapni.
25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!