Always vagy libresse?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik márka jobb és milyen szempontból? Melyikeknek milyen típusaik miben jobbak vagy rosszabbak? Melyik megbízhatóbb ? Mik a tapasztalatok ?🤷♀️ 🧐2021. febr. 20. 18:53
11/15 anonim válasza:
Nekem a libresse vált be mert az always nálam a műanyag miatt kidörzsölt és nagyon irritált.
12/15 anonim válasza:
Libresse nekem ez a legjobb legkenyelmeseb.
13/15 anonim válasza:
Mindkettőt használom.Nekem beváltak.
14/15 anonim válasza:
Alwayst szeretem, Libresse-vel mindig átáztam:(
15/15 anonim válasza:
Mindkettő nagyon jó, az Always jobban, gyorsabban szívja fel a cuccot, erősebb vérzéshez ideálisabb.
A Libresse is nagyon jó, bár az inkább gyengébb vérzéshez jobb, mert lassabban szívja fel a váladékot, viszont szerintem sokkal kényelmesebb, és a felülete is sokkal puhább. Én ezt használom legtöbbet, de Alwayst is szoktam néha. Mindkettőt érdemes kipróbálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!