Nagyon gáz ha semmi bajom nincs ezért 6 éve voltam utoljára nő gyógyásznál?
11
Nem, nem jönne be; de kicsit túl van misztikifálva ez az egész rák dolog. Kérdezd meg déd- vagy nagyanyádat, (korodtól függően),hogy hogy is volt ez az ő életükben... Azt sem tudták, mi az a rák és leélték az életüket. Most meg 18-20 éves lányokat riogattok állandóan,hogy ha nem jár, akkor jön a rák. Jön hát, kb 3 millió érintett nőből 500-nál. Tudom, az is sok, 1 halál is sok, pláne, ha én vagyok az, de valljuk be, nem ilyen súlyos a helyzet.
Több nőt ismerek, akik 8-10-15 éve nem voltak. Sőt, olyat is, aki még sosem.
Mindenki másként éli meg ezt az egészet. Kb, mint a covid-ot: van, aki szó szerint retteg, és van, aki rá se ránt.
"Azt sem tudták, mi az a rák és leélték az életüket"
vagy ismeretlen okokból elhunytak. tényleg, mennyire jó is volt
Nem gáz. Én még életemben nem voltam nőgyógyásznál. Mivel nem fogok soha sem szexelni, sem gyermeket vállalni, ezért valószínű, hogy később sem fogok menni. Senkinek semmi köze ehhez.
18/L
16
Még azért korai elkiabálni, pláne a szexet nem kellene kihagynod, de kis odafigyeléssel és szerencsével szex mellett is el lehet kerülni az egészet.
Na 16os.
Ne haragudj de te annyira gyerek vagy még fejben.
Gyere vissza 5 év múlva
18
A legtöbb 18 éves azt mondja, hogy nem lesz gyereke. Ezért kár lehurrogni. (Na jó, szexet azért általában szoktak akarni...)
A 18 éves lány vagyok.
Azért nem lesz soha gyermekem, mert sajnos én is agresszív és mentálisan beteg vagyok, pont úgy, mint a szüleim.
Nem fogok gyermeket vállalni, egyrészt, mert öröklődik a mentális betegségem, másrészt, mert nem akarom, hogy annak a gyermeknek is ugyanolyan gyermekkora legyen, mint nekem volt.
Engem minden nap vertek a szüleim.
Sosem lesz gyermekem, hogy én senkivel ne tehessem azt, amit ők tettek velem.
Különben sem tudnék egy gyermekről gondoskodni úgy, hogy nem tudhatom, hogy mikor visznek vissza a pszichiátriára, akár több hónapra is.
Szexelni pedig azért nem fogok, mert egyszerűen nincs rá igényem.
Még életemben nem éreztem nemi vágyat.
De ha lenne rá igényem, akkor sem szexelnék, hogy nehogy véletlenül terhes legyek.
Szerintem érthető, hogy miért nem fogok gyermeket vállalni.
Nem értem, hogy mi annyira gyerekes ebben a gondolkodásmódban.
Szerintem én több rosszat kibírtam, mint azok, akik úgy ítélkeznek felettem, hogy nem is ismernek.
Inkább az lenne az elítélendő, ha én így is akarnék gyermeket, akinek szenvednie kellene miattam egész életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!