Voltam nő gyógyásznál mit jelentenek ezek?
Figyelt kérdés
Has puha betapintható, defense nincs.
Ép külső genit.
Bv: C=3000 folyt.-ban R.nagy uterus afv.-ben, környezet és Douglas szabad. Kolp: "A" zónában cerv.
Dg: Diffuz kolpitis.
2016. júl. 12. 18:38
2/3 anonim válasza:
Nincs gyulladásos hasizom feszülésed.
Nincs semmi változás a külső nemiszerveden, gondolom még nem szültél,így nincs gátmetszésed sem.
Zárt a méhszájad, méhnyak 3 ujjnyi. Belső vizsgálat volt ami során ezt látta: Nagy, normális méhed van, Ante flexio versio a normális helyzete, szabad környezetben. A hüvely és a végbél közötti rész tiszta.
A hám: a méhnyak közvetlen közelében a hengerhám kikúszott a nyakcsatornából a méhszáj köré.
Diagnózis: Hüvelygyulladás.
3/3 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok és még nem szültem sűrű fehér folyás miatt mentem nő gyógyászhoz és sose magyaráz el semmit a doki évente járok szürő vizsgálatra most meg ezzel a panasszal mentem de csak fel írt gyógyszert és kiküldött tisztára mint egy futószalagos tárgyat úgy kezelt.
2016. júl. 14. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!