Nuvaring és magas vérnyomás?
Világ életemben teljesen normál vérnyomásom volt, 3 hete használom a gyűrűt és az utóbbi napokban mindig nagyon magas volt, ma este pedig az eddigi legmagasabb volt: 144/100/85
Valószínűsítem hogy a gyűrű az oka de más így járt így? A napokban rendszeresen mérni fogom es feljegyezni és ha változatlan akkor visszamegyek a nőgyógyászhoz, viszont addig is érdekelnének a tapasztalatok, akinek volt ugyanilyen gondja a gyűrűtől/tablettától, hogy létezik erre megoldás vagy magától visszaáll vagy a doki mit mondott, leintett a gyűrűről és ha igen, utána visszaáll a vérnyomás?
22/N
Nem hiszem hogy ilyen bunkónak kellene lenni az első válaszolóval, ő elmondta, hogy neki az oldotta meg a problémáit, hogy gyógyszerre váltott.
Egyébként neten sok dolog van, csak rá kellett volna keresned
[link] (2. bekezdés)
Vagy a betegtájékoztató...
Nem gyakori mellékhatások (1000 nő közül több, mint 1-nél, de 100 nő közül kevesebb, mint 1-nél fordulnak elő):
- látászavar, szédülés,
- haspuffadás, hányás, hasmenés vagy székrekedés,
- fáradtságérzet, rossz közérzet vagy ingerlékenység, hangulatváltozás, hangulatingadozások
- folyadék-felhalmozódás a szervezetben (ödéma),
- húgyhólyag- vagy húgyúti fertőzés,
- vizeletürítési nehézség vagy vizeletürítés közben jelentkező fájdalom, erős vizeletürítési inger vagy vizeletürítési kényszer, gyakori vizeletürítés,
- a nemi érintkezés közben jelentkező problémák, beleértve a fájdalmat, a vérzést, illetve azt, hogy a partner érzi a gyűrűt,
- vérnyomás-emelkedés !!!!
De a legjobb lenne ha felhívnéd a nőgyógyászod, nehogy komoly legyen a baj.
Utolsó: nem akartam bunkó lenmo az elsővel, és leírta, hogy neki a gyógyszerre váltás segített, csakhogy nem is okozott neki magas vérnyomást,ergo nekem totál irreleváns a válasza sajnálom.
Utolsó: köszi, hogy ezt bemásoltad de olvastam magam is párszor, tudom, hogy le van írva a vérnyomás emelkedés, ezért feltételezem hogy az okozza, de légyszi mostmár tényleg olyan írjon akinek VAN SAJÁT TAPASZTALATA,mert a neten én is tudok tájekozódni, dokihoz meg elmegyek, de addig is szerettem volna tanácsokat és saját tapasztalatokat hogy mire számíthatok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!