Szülés vagy szüzesség elvesztése után könnyebbek lehetnek "azok" a napok?
Szia!
Igen,ha olyan vagy mint én, akkor jobb lesz szülés után! A szüzesség elvesztése nem segít a görcsökön!
Nekem minden hónapban injekciós görcsoldásra volt szükségem, mert elájultam a görcsöktől, hánytam, ment a hasam.
Szülés után nem mondom, hogy meg sem éreztem, de tudtam létezni...
Előtte a hangok is fájtak azon a napon. (az elsőn)
Kitartást kívánok addig!
Köszönöm a gyors válaszokat! Bár még mindkettő odébb van, de legalább ott a remény, hogy később jobb lesz.
Annyiban szerencsés vagyok, hogy nem annyira durva mint amit a második válaszoló leírt, és csak egy nap ilyen vészes nálam. (második) De hogy őszinte legyek bőven elég, sőt.
Az első válaszoló vagyok. Nekem is egy nap volt durva, de nekem az első. Viszont én abban az időben voltam kamasz, amikor még az volt a szemlélet, hogy ez ezzel jár...
Viszont azóta ismert, hogy vannak olyanok, akiknél valamilyen hormonális probléma okozza. Ezt érdemes lenne kivizsgáltatni, ha nem muszáj, ne szenvedj feleslegesen.
Nekem mióta nem vagyok szűz vagy 3x annyira szar.
Azelőtt alig éreztem, azóta ha nem veszek be éjjel is egy görcsoldót, akkor a második napom reggelén a szobaajtóig nem bírok elmenni, anélkül, hogy el ne hányjam magam a fájdalomtól.
És a második nap lényegében fekvéssel telik, mert szó szerint alig élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!