Egy jól beváló fogmzásgátló tablettát keresnék, akik szedtek bármilyet, vélemény?
Eddig Cypromixet szedtem, de a magas hormon tartalma miatt inkább másik után néznék. Orvos írta fel, mivel eléggé pattanásos és zsíros a bőröm (de attól még a barátommal kihasználom a fogamzásgátló hatását is), az orvos is mondta, hogy amint eltünteti a pattanásokat másikat kell szednem.
Valamilyen szinten laktózérzékeny is vagyok, de elvileg a laktóz-monohidrát nincs olyan hatással a szervezetemre, mivel nagyon kis mennyiségben kapok egy-egy tablettából. És mielőtt bárki elkezdené, hogy de a betegtájékoztató ezt meg azt írta, elmondanám, hogy az orvosom szerint semmi bajom nem lehet tőle, ahogy sok helyen a neten is írták, egyedül egy kicsit fel vagyok puffadva, de a gyógyszer nélkül is gyakran előfordult, ha olyat ettem, hiába vettem be tablettát, ami lebontotta a laktózt.
Akik már szedtek vagy szednek, mik voltak a tapasztalaitok, a cypromixszel vagy másik fogamzásgátlóval kapcsolatban?
17/L
Egy ismerősömmel beszéltem, akinek az Estelle nagyon bevált. Ez egy kevés hormon tartalmú fogamzásgátló tabletta, aminek a mellékhatásai között nincsenek a pattanások, már 2 éve szedi és nagyon semmilyen mellékhatást nem érzékelt (kicsit azért meghízott, meg nőtt a melle, de ez kb. mindegyiknél benne van a pakliban).
Tegnap beszéltem az orvosommal és még örült is, hogy utána néztem a témának, hogy érdekel mit ír fel és nem csak beszedem, mert miért ne ha más orvos írta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!