Terhesség alatti orrdugulás ellen mit javasoltok?
Sziasztok!
Már hónapok óta gyötör az orrdugulás és egyre csak rosszabb a terhesség előrehaladtával, olyannyira, hogy aludni sem igazán tudok tőle (32 hetes terhesen). Mindent kipróbáltam, de csak az orrspray-k segítenek, de azokból nem igazán szabad, se nem ajánlott a folytonos használatuk. Jelenleg "egészségesebb" megoldásként egy gyógynövényeset próbálok használni, de ez nem igazán müködik úgy, mint a megszokott orrsprayk, nincs igazán hatása, ellentétben hányingert vált ki az erős menta illata miatt.
Megemlíteném, hogy van, mikor orrfújáskor egy kis vért is kifújok. Illetve kipróbáltam más alternatívákat az orrspray helyett, pl: pára, zuhany, illóolajok, ülő pozíció; de egyik sem hatásos.
Remélem van olyan, aki hasonló helyzetben van/volt és tud tanácsolni valamit, ami neki bevált.
És mielőtt még mindenki orvoshoz szeretne küldeni, elmondanám, hogy az összes tanácsukat kipróbáltam, de semmi sem vált be.
Köszönöm szépen előre is a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!