Kedves pécsi lányok ès nők, tudnátok nekem ajánlani nagyon jó nőgyógyászt?
Vannak menstruációs problémáim és én egy nagyon kedves orvosnál voltam tavaly 1 éve.
Elküldött vérvételre meg ultrahangra, és a vérvétel eredménye szerint nagyon magas a tesztoszteron szintem arra kaptam gyógyszert, azt mondta h annak kell segitenie de hogy igazából ezzel akkor kell foglalkoznom ha gyereket szeretnék. Ezért is nem mentem vissza az ultrahang felvétel miatt ès a rákszűrés eredménye miatt sem
Tudom hiba volt, de utána volt menstruációm, viszont csak Két havonta és most megint csak nem jött meg már pár hónapja.
A koronavírus miatt alapból se fogadtak mikor legutóbb próbáltam időpontot kérni nem kaptam. Az orvossal nincs problémám csak több szem, többet lát.
Meg már elég idős is az úr!
Szerintem ha baj lenne értesítettek volna de mások szerint nem bibiztos.
Most viszont más okokból is el kellett mennem labort csináltatni, úgyhogy odamentem ahol egy éve csinálták nekem ezeket az ultrahang felvételeket, akkor ha ott voltam biztos hogy látták volna a gépbe hogy van valami nem?
De a lényeg a lényeg hogy szeretnék felkeresni egy másik nőgyógyászt is, akár magánorvos is lehet, csak az a lényeg hogy nagyon kedves legyen és normális, hogy meg tudjak neki nyílni mert ha alapból bunkó, akkor sajnos nem tudok megnyílni hogy elmondjak minden problémát neki, elég izgulos vagyok!
Eddig akiket ismerőseim ajánlott azok azt mondták hogy ez mind olyan ember aki nagyon bunkó meg lekezelő és a sokszor megalázta őket és Hát én ezt nem szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!