Kedves és tapasztalt magánrendelős női nőgyógyászt?
Üdv. Lehet érdekes lesz a kérdésem.De volna egy jó pár kérdésem amit női nőgyógyásznak tudnék feltenni.Viszont ehez kikérném a segítséget ha ismertek olyat aki elfogadnó és kedves de nagyon tapasztalt és szereti a szakmáját.
Lényegébe véve beszélgetni akarnék kicsit nyitottan. Amit ugyebár én nem annyira tehetek meg.
Volt olyan a fejemben, hogy esetleg időpontot kérni. De azért valljuk be nőgyógyászról van szó és nőket fogad. De simán képes volnék akár a dupla árát is fizet ha beszélgethetnék és a kérdéseimmel meglehetnék. Magánrendelőben meg gondolom nem annyira volna más így lehetne akár a dupla annyi fizetés.Igazából nagyon is vonz maga a nőgyógyászat mert igen kényes de emellett fontos szakma.
Ne kövezzetek meg. Csak tényleg kíváncsi vagyok kicsit és érdekel milyen a nőgyógyászat.
(ismerőseim csakis lányok/nők jóformán ezért is.)
Amit látok mindegyiknél az a nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat és szűrés. így csak ilyennel tudnék foglalni viszont látom van jegyzet mező. Így el tudom neki is magyarázni. Hát Azért picit bizalmas kérdések volnának meg fűződik a páromhoz is aki speciel nagyon viszolyog a nőgyógyásztól. Korábban nem volt jó tapasztalata vele/velük így a utóbbi 5 évben nem is ment.És a minap egy komolyabb beszélgetésben meg jövőt tervezgetésben megemlítette ezt. Így főleg párom miatt keresnék egy elfogadóbb és tapasztaltabb nőgyógyászt akivel kicsit beszélgethetek és megismerhetem. És így tippet vagy bátorságot tudjak a páromnak biztosítani.(pasit ő már nem akar)
Költség nekem nem gond a időpontot amit lefoglalok gond nélkül kifizetem. Főleg a kellemetlenséget hogy én mennék oda ahova nekik kellene.Csak mert a bizalma neki igen gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!