Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Látja ezt a doki? (Kérdésed...

Látja ezt a doki? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Ha elmegyek nőgyógyászatra vagy urológiára, és a doki hozzám ér ott lent, és felizgulok azt ő látja, meg tudja állapítani?

(ne nevessetek ki, de ez minden érintésre megtörténik, függetlenül attól, aki hozzá ér :( )

2010. aug. 16. 19:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kedves aggódó kérdező!

Még mindig én vagyok, a lap tetejéről.

Nagy a világ, sokféle ember van benne, sokféle tulajdonsággal. Neked ilyened van, nem a legrosszabb. Sokan cserélnének veled, akik semmitől nem tudnak felizgulni, vagy nagyon nehezen.

A saját tested jeleit te ismered. Ha urológiára mész, a melltartó bizonyára fent marad, ez a fele megoldva. Ha a puncid benedvesedik, azt bizony észreveheti.

Hogy mit hisz majd a doktornő, azt nem tudom neked megmondani, mert ahhoz jósnak és gondolatolvasónak kéne lennem egyszerre. Nekem az jutott eszembe, hogy egyszerűen mondd el neki előre a problémádat. Az önfeltárás erősebbé és sebezhetetlenebbé tehet, és amiről beszélni tudsz, az már nem is félelmetes. Egyébként leszbinek lenni sem lenne ciki, és nem mindegy, mit hisz egy vadidegen, aki úgysem része az életednek?

A saját példámat el tudom neked mondani, mivel én masszőr vagyok. Igaz, soha senkinek a nemiszervéhez nem nyúlok, és még a melléhez is nagyon ritkán (mondanám, elvétve, de az itt félreérthető lenne), de természetesen előre végiggondoltam, mi minden történhet a munkám során, és mire hogy reagálnék. Biztos vagyok benne, hogy ha az én asztalomon történne ilyesmi egy vendéggel, ami azért benne lehet a pakliban, akkor a szemem se rebbenne, és maximális tapintattal tudnám továbbsegíteni a vendéget a helyzeten. És abban is biztos vagyok, hogy az az orvos, aki üzemszerűen mások nemiszervével foglalkozik, ugyanúgy végiggondolta ezeket, és ugyanúgy fel van készülve, ugyanúgy nem fogja meglepetésként érni, mint a buszvezetőt a busz után szaladó utas. És azt is tudja, hogy bizonyos események fiziológiásan is megtörténhetnek.

Tehát bátorság, egyszerűen csak bízd rá magad a dokira!

2010. aug. 21. 20:32
 22/23 anonim ***** válasza:
...illetve most már az előző lap tetejéről. :-)
2010. aug. 21. 20:33
 23/23 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a bíztatást:) Remélem, hogy a vizsgálat után többet nem futok össze a dokival sehol, bár ott még nem tartok, hogy a végét lássam, mert sajna többször is kell majd mennem.

Köszi a kommentet:)

2010. aug. 22. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!