Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Látja ezt a doki? (Kérdésed...

Látja ezt a doki? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Ha elmegyek nőgyógyászatra vagy urológiára, és a doki hozzám ér ott lent, és felizgulok azt ő látja, meg tudja állapítani?

(ne nevessetek ki, de ez minden érintésre megtörténik, függetlenül attól, aki hozzá ér :( )

2010. aug. 16. 19:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
az azért nagyon gáz lenne, ha női doki megvizsgál és szintén ez van, mert félre értené...sajnos ahová megyek, ott női doki van.
2010. aug. 17. 18:45
 12/23 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Szerintem az se cikibb, mint ha férfi volna az orvos. De mondok valamit: csukd be a szemed, képzeld azt, hogy kicsi lány vagy, és a nagymamád fürdet éppen. Lássad magad előtt a ráncos arcát.
2010. aug. 17. 18:58
 13/23 A kérdező kommentje:

lehet, hogy én vagyok az egyetlen ilyen akinek teljesen mindegy ki ér hozzá ott lent, és máris érzékeli? Hidd el hiába gondolok a ráncos nagyira :), ha megérintik akkor az bizony érezhető, ami történik.

De nem hiszi azt a (női)orvos, hogy rá izgultam vagyis leszbi vagyok? Mert nem is tudom mit tennék akkor...

2010. aug. 17. 19:14
 14/23 anonim ***** válasza:

A válaszom az, amit úgy hívnak, hogy ÖNURALOM! Egyébként a szexualitás java része az agyban dől el. Ige, van más is aki érzékeny, a testnek egy ösztönös fizikális reakciója (pl nedvelválasztás növekedése, vagy a fiúknál esetleg erectio) természetes lehet a vizsgálat alatt is, a többi, hogy mire asszociálsz a fejedben dől el.

A dokinak egyébként édesmindegy, nem fog vele foglalkozni, mert nem az a dolga.

2010. aug. 19. 16:32
 15/23 A kérdező kommentje:

ha arra gondolok, hogy jaj csak ne legyen semmi ott lent, akkor főleg lesz, mivel ezen filózok, így pláne egyből érzékelek mindent.

Köszönöm a válaszokat.

2010. aug. 19. 16:49
 16/23 anonim ***** válasza:
Teljesen fölösleges volt feltenni ezt a kérdést.
2010. aug. 19. 18:13
 17/23 A kérdező kommentje:
Miért is?
2010. aug. 19. 18:14
 18/23 A kérdező kommentje:
neked az, nekem viszont nem, k.urvára nem érdekel, hogy neked tetszik-e vagy nem. Talán nem kéne semmit mondó választ írni...nem tetszik? lépj tovább a kérdésen, ennyi...
2010. aug. 19. 18:20
 19/23 anonim ***** válasza:

Azért mert bármit javasolunk, a válasz igen de....

Persze ha tudtál profitálni valamit a válaszokból, akkor vedd megjegyzésemet tárgytalannak..

2010. aug. 19. 18:23
 20/23 A kérdező kommentje:
de én nem azt kérdeztem, hogy mit tegyek, hogy ez ne történjen meg, hanem azt, hogy látja-e vagy nem. Véleményem szerint ez feltünő.
2010. aug. 19. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!