Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szúrkáló érzés a mellekben?

Szúrkáló érzés a mellekben?

Figyelt kérdés

Talán már majdnem egy hete szúró érzéseket tapasztalok hol az egyik, hol a másik mellemben. Nem fáj, de furcsa és mivel ilyen még sosem volt aggasztó. Utána néztem a mellrák tüneteinek, ebből egyik sem mutatkozik, illetve megtapogattam magam, de nem érzek semmit.

Kihez kell fordulni?

2021. febr. 10. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom nő vagy és menstruálsz is már. Nem lehet, hogy ezzel összefügg? Esetleg nem fog megjönni mostanában? Attól, hogy eddig nem jelentkezett nálad ilyen tünet menzesz előtt vagy közben, lehet, hogy most igen. De persze ha ez a tünet nem múlik, akkor érdemes elmenned egy orvoshoz. Ha nem tudod kihez fordulj, akkor első körben háziorvos, ő majd megmondja, de talán nőgyógyász tud segíteni.
2021. febr. 10. 16:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazság szerint genderqueer vagyok, és nem mestruálok évek óta, gyógyszert szedek rá. Sajnos (nem sajnos?) ez az opció ki van lőve, ahogy a terhesség is.
2021. febr. 10. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Fogalmam sincs mi az a genderqueer de gondolom jól sejtem, hogy egy újabb agymenés. Nos, akkor marad az orvos.
2021. febr. 10. 16:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Sértegetés nélkül nem bírtad volna ki, ugye? Fő az érett viselkedés.
2021. febr. 10. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!