Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor szoktatok görcsölni...

Mikor szoktatok görcsölni menzesz elött?

Figyelt kérdés

Mielött megjön kb egy héttel elötte már elkezdek görcsölni. Nem annyira mint mikor megvan, de ez nem korai?

Minden pillanatban azt hiszem már tuti megjön, de nem.

Másnál is van így? Vagy ez nem teljesen normális?

25L

2021. febr. 6. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Fogamzásgátlót szedek, így mindig napra pontosan jön meg. Már egy héttel előtte kezdődnek a kisebb tünetek. Ahogy közeledik a napja, fáradékonyabb, levertebb vagyok. Kívánom az édességet, és bizony görcsölni is szokotam, csak enyhébben. Érdemes lehet egy alapos nőgyógyászati kivizsgálás, hogy biztosan semmi gond nincs-e a háttérben. De simán lehet, hogy egyszerűen ilyen vagy, mint én is.
2021. febr. 6. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Szülés előtt soha. Utàna majdnem mindig.
2021. febr. 6. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Szülés után menzesz. 3 nappal előtte a hormonok miatt tele vagyok vízzel. Fàj a civil, fàj a méhem. Van ilyen. Csalànteàt iszok. A feszülést megoldja.
2021. febr. 6. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:

En csak azon a napon gorcsolok, mikor mar szinte erzem, most valami levalik odabent. Utana verzek is, de legalabbis maszatolas van.

Szerintem alapjaraton elotte csak a mellfeszules, has novekedese, hohullamok es ingerultseg a jellemzo.

2021. febr. 6. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!