Fogamzásgátló mellèkhatásai?
Sziasztok! Bő 1 ève szedek fogamzásgátlót, eddig semmi bajom nem volt tőle menzeszem is mindig pontosan megjött (elso 2 napba sok volt a 3.ba mar nagyon kevès) ez mindig igy volt, semmi tünetem nem volt,tök jól viselte a szervezetem. Aztán most 1 hónapja èszre vettem hogy híztam,fáj a fejem egy ideje nagyon, az alhasam is, plusz most a menstruáciom is sokkal kevesebb volt, meg amit mèg èszre vettem hogy egyre gyorsabban nő a szőr rajtam (így sűrűbben is borotválkozok), egyre többet van hányingerem is. Meg van egy kis sárgás folyásom is...
Kb ennyi az össz tünet amit èszrevettem..
(Nemrèg kezdtem nemi èletet èlni ha ez számit valamit)
Azèrt mert 1 ève jöttem össze a barátommal ès azèrt a biztonság kedvèèr irattunk fel, csak hát nem egyszerre feküdtünk le mert èn mèg nem voltam felkèszülve ezèrt kb 1 hónapja törtènt meg a dolog, de nem bántam meg. (Plusz mèg az orvos is ajánlotta mert nekem nagyon erős görcseim voltak, ès nagyon rendszertelen is volt)
Ès rendben, köszönöm a válaszodat, akkor nem stresszelem túl magamat rajta:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!