Gyógyszerváltás mellékhatásai?
Sziasztok! Dienillet szedtem 1evig, és most váltottam 3 napja volinára.(több ösztrogén)
Az lenne a kérdésem,hogy milyen mellekhatasokra kell számítanom? Úgy érzem mintha mindenhol izomlázam lenne,de lehet hogy csak hülyén alszok vagy kicsit megfáztam.
Volt valakinek váltásnál mellékhatása? A mellem az fájt a másik gyógyszernél is,ez vajon elfog múlni?
Kérdeztem róla a dokit, és igazából mikor a megvonásos vérzés jön, elmúlik .
Igen,azt tudom.Nem kell lekezelően írni. :)
Csak szimplán kíváncsi vagyok hogy átállásnál MÁSNAK is voltak e mellékhatásai.
Kedves Kérdező!
Én egy évig szedtem a Volinát, pont ezzel kapcsolatban írtam ki egy kérdést az imént.
Én nem váltottam másról,hanem ezt írta fel anno a doki.
Rögtön az elején lábfájással kezdődött,volt amikor kevésbé éreztem,de mindvégig kitartott amíg szedtem.A közérzetem és a hangulatom nagyon rossz volt tőle,aztán egyszer olyan migrénem volt,hogy azt hittem ottmaradok.Mivel nem vagyok fejfájós, ezt is a gyógyszernek tudtam be.Akkor ijedtem meg igazán amikor a mellkasom görcsölt,már ott tartottam hogy hívom az orvost.Szerencsére elmúlt,viszont a következő megvonásos vérzésnél ömlött belőlem a cucc (elnézést),na akkor döntöttem el hogy többet nem szedem be.
Emelett feljött kb 20 kiló, amit a mai napig nem tudtam leadni (másfél éve hagytam abba a gyógyszert), illetve észrevettem hogy amikor szedtem, borzasztó szétszórt voltam és hisztis.Szerintem a pajzsmirigyemnek is betett, ahogy utánanéztem a tüneteknek.
Nem ijesztegetésképp írom,de Én így jártam.Soha többé fogamzásgátló,sem Volina,sem más.
Hát akkor nagyon pórul jártál vele. :( Nagyon sajnálom de örülök hogy nem lett komoly baj.
Énis tartok kicsit a fogamzásgátlótól még mindig..,nagyon megoszlóak a vélemények ezzel kapcsolatban.Nálam inkább már-már pszichések szerintem a gyógyszerek mellékhatásai mert én bolond mindig utána nézek a neten.. :/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!